1. kolo

23.08.2008 10:15

 

AFK Slavoj Podolí Praha  

5:0

 SK Sparta Košíře

    (2:0)    
         

Začátek utkání byl vyrovnaný z obou stran, obě mužstva hrály pozorně v obraně a před bránu se dostávaly pouze ze standardních situací. Jedna z nich pro domácí otevřela skóre, když z pravé strany centrovaný míč nezkrotil brankář Košíř Zach a z chumlu se hlavou trefil nabíhající útočník. I tak jsme se obdržené brance nezalekli a pokračovali ve hře směrem dopředu. Bohužel přesnost v koncovce nebo finální přihrávce nedovolila bezprostředně ohrozit soupeřovu bránu. A ten trestal podruhé, když zachytil chybnou rozehrávku a rychlou kombinací se dostal až do pokutového území, kde chladnokrevně zakončil.

Naší největší šancí prvního poločasu byl průnik Honzy Salavy, který však zmařil brankář Podolí. Poločas druhý jsme opět odolávali a zvládali hru jenom do určité chvíle. Nejprve si soupeř nacvičil gólovou akci z trestného kopu nanečisto, kdy tento pokus skončil v náručí našeho brankáře, ten druhý byl již úspěný a z téže pozice tentokrát míč zaplul do brány. 3:0 bylo deprimující a to se projevilo i na hráčích. Navíc jsme přišli i o jednu možnost střídání, jelikož střídající Petr Švestka musel být po chvíli opět střídán pro zranění.

V prvním poločase domácí obdrželi poměrně dost žlutých karet, ale to je nezastavilo při napadání našich hráčů a po jednom zákroku zezadu bez míče měla přijít od pana rozhodčího druhá žlutá karta pro kapitána. Ale sudí vyhodnotil situaci jinak. Nicméně naše hra se stávala více a více chaotickou a nesoustředěnou. Při další standardní situaci - rohovém kopu naservíroval zahrávající hráč míč po zemi na hranici šestnáctky na střelu, která prosvištěla přes hlavy všech až přesně do šibenice. Do konce utkání již mnoho nezbývalo, přesto ještě Podolí přidalo branku. Po nezvládnuté ofsajdové pasti útočník Podolí přehodil vyběhnuvšího brankáře a uzavřel skóre na 5 branek pro domácí.

 

 Sestava:        
 Zach  -  -  -  -
 Pecha  -  -  -  -
 Šmied  -  65.  -  -
 Salava  -  -  -  -
 Dražík   ©  -  -  -  -
 Volník  -  -  -  -
 Drobílek  -  -  -  -
 Pachman  -  -  -  -
 Omasta  -  -  -  -
 Dohnal  -  42.  -  -
 Salaba  -  -  -  -
         
 Náhradníci:        
         
 Křepinský  -  -  -  -
 Švestka  -  -  -  -
 Šoukal  -  -  -  -
 Velinský  -  -  -  -
         
 Trenéři:  David Šíp  Petr Šulc    
         
 Rozhodčí:  -  -  -  
         
 Diváků:  25      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek