10. kolo

23.10.2010 15:30

 

SK Sparta Košíře

2:7

  Sokol Bílá Hora

    (2:2)    
         

Od začátku utkání byl aktivnější soupeř a hlad po výhře byl na jejich herním projevu více než zřejmý. Než jsme se stačili vzpamatovat tak po pravé straně přesprintoval útočník Lukáše Pechu a naservíroval přesnou přihrávku před bránu dvěma osamoceným nabíhajícím útočníkům, z nichž se jeden nemýlil a pohodlně zametl míč do naší brány. To byla 4. minuta. 

Náš herní projev nebyl v tuto chvíli to pravé ořechové. O deset minut později přišla další rána. Nepovedený centr opět z pravé strany překvapil všechny a zapadl přes bližší tyč do brány. Rána z ničeho nic a zdálo se, že Bílá Hora má již tři body v kapse. Pomalu však přišel obrat. Proniknout do šance kombinací nebo dlouhým míčem za obranu bylo těžké, zadní řady soupeře byly pozorné a přerušovaly naše výpady za cenu faulů. Jenomže toho jsme dokázali v tomto zápase využít. Ve 30. minutě se k trestnému kopu postavil Filip Šmied a střelou mezi hráči ve zdi poslal míč do brány. Svitla naděje. Tu umocnil opět z trestného kopu Filip Šmied o deset minut později, když zakroutil míč k přední tyči a přesně našel skulinu mezi tyčí a marně plachtícím brankářem Prouzou, který možná po této brance trochu zpytoval svědomí. Tím skončil poločas, ve kterém jsme dokázali srovnat velmi nepříznivý stav utkání.

To ovšem zřejmě nikdo netušil, co se bude dít v tom druhém. Nejprve opět na začátku druhé půle zahrozili hosté, ale naštěstí svoji šanci promarnili.

Jenom deset minut však stačilo, aby hosté opět odskočili o jednu branku. Hra na hřišti se začala přitvrzovat a rozhodčí, opět ne moc zkušený nováček, zrovna ne dobře vyhodnocoval zákroky na obou stranách, což vedlo k všeobecné nevoli. Hráči Bílé Hory však udrželi větší koncentraci na hru a v 62. minutě opět přidali další zářez na svou pažbu. Dvoubrankový náskok nebylo nemožné smazat, jak jsme se přesvědčili v prvním poločase, ale to by nesměla přijít zápasnická vložka o pět minut později, kdy několik hráčů bylo postiženo Řepkovým syndromem náhlého pominutí mysli. Došlo to tak daleko, že na hřiště vnikly dokonce i fanynky Sokola Bílá Hora.
Vzešly z toho dvě červené karty, po jedné na každé straně. Hosté však byli více v herní pohodě a nemilosrdně trestali naše hrubky. V 71. zvýšili na 2:5 a v 81. na 2:6 ... Prostřídání v našich řadách bylo spíše nucené, kvůli zdravotním potížím některých hráčů a tak psychický rozkol v našem týmu pokračoval, bylo vidět, že spoustu hráčů to na hřišti ani moc nebaví ... dorazil nás sedmý gól v 90. minutě.

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - - - -
 Šmied 30.,38. 72. - -
 Švestka - - - 63.
 Kotchera - - - -
 Navrátil - - - 78.
 Křepinský  © - - - -
 Omasta - 51. - -
 Krincvaj - - - 46.
 Plachý  - - 70. -
 Navrátil - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Kárník - - - 78.
 Kurina - - - 46.
 Salaba  -  - - 63.
         
 Trenéři: P. Šulc      
         
 Rozhodčí: Ort Nohejl Poustka  
         
 Diváků: cca 55      

 

Zpět

 

hodnocení zápasu   fotogalerie   výsledky, tabulka
         
       

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek