12. kolo

07.11.2009 15:00

 

SK Sparta Košíře  

1:2

 SK Modřany

    (1:0)    
         

Utkání se odehrálo z důvodu špatného terénu na UMT Motorletu Praha. Hned ve třetí minutě se uvolnil Štefan Kurina a podél brankáře poslal míč do sítě a ujali jsme se vedení. Náš tlak pokračoval a Modřany se jen ztěží dostávaly z inkasovaného gólu. Další šance opět zařídil aktivně hrající Kurina. Nejprve střelou orazítkoval tyč, jeho druhý pokus zpoza vápna vyrazil brankář na rohový kop. Poté začal hrozit i soupeř, naštěstí neměl dost klidu v koncovce a se střelami směrem na naší bránu si poradil brankář Matoušek. Ke konci poločasu se začalo na hřišti přitvrzovat a posléze i žlutit a červenat. Z naší strany to nejprve odnesl Steven Ménard, který musel pro zranění střídat. Poté následovalo vyloučení hřáče Modřan.

Nástup do druhé půle nebyl opravdu ideální. Hned ve 47. minutě jsme dobře neubránili nabíhající hráče na rohový kop a hosté pěknou hlavičkou do šibenice srovnali stav utkání. Poté jsme se snažili o tlak, ale příliš se nedařilo a kazili jsme jednoduché přihrávky a složitě jsme se dostávali před bránu soupeře, kde jsme navíc často i váhali se zakončením a vymýšleli složité a ještě složitější kombinace. Přesto jsme se k dobrým šancím propracovali, ale branka z nich nepadla. Velkou šanci měl Martin Plachý, který špatně odkopnutý míč od brankáře ihned poslal směrem na bránu, ale trefil ze 40m pouze břevno.

Další vyloučení na straně hostů nám mělo usnadnit závěrečný nápor, ale opak byl pravdou. Ojedinělou standardní situaci v 79. minutě rozehrál hráč Modřan naprosto neočekávaně. Místo centrovaného míče, na který čekali jeho spoluhráči na hranici pokutového území, se opřel do míče a přímou střelou, která zapadla o břevno do naší brány, poslal Modřany do vedení. V závěru utkání jsme se bohužel spíše věnovali komentování dění na hřišti a rozmíškami mezi sebou, než snaze s utkáním ještě něco udělat. Ještě v závěru přišlo naše vyloučení a soupeř dokázal jednobrankový náskok ubránit.

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - 76. - -
 Šmied - - - -
 Šoukal - - - 46.
 Plachý - - - -
 Omasta © - - - -
 Křepinský - - 81. -
 Pachman - - - -
 Ménard - - - 20.
 Dražík - - - -
 Kurina 3. - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Váchal - - - 20.
 Babický - - - -
 Švestka  -  - - 46.
         
 Trenéři:  Šíp David Šulc Petr    
         
 Rozhodčí: Opočenský V. Hlavnička L. Vlček M.  
         
 Diváků: 25      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek