14. kolo

28.03.2009 12:00

 

SK Sparta Košíře  

0:3

 AFK Slavoj Podolí Praha

    (0:0)    
         

Kvůli mizernému počasí a rozblácenému hřišti v Košířích jsme si odbyli start do jarní části sezóny na umělé trávě Motorletu Praha. Nastoupili jsme proti vedoucímu mužstvu tabulky. Hra byla brankově vyrovnaná celý první poločas. Herně byli o něco málo lepší hosté, šance na vstřelení branky byly na obou stranách. Hned v úvodu utkání rozvlnil naší síť po trestném kopu útočník Jůzek, ale branka neplatila kvůli postavení mimo hru. "Klasický" začátek měl také záložník Petr Švestka, který se však po deseti minutách musel nechat vystřídat kvůli zranění svalu, stejně jako loni. Naše veliká šance byla po rohovém kopu, když Salava vrátil hlavou přetažený centr před bránu, kam se protlačil do souboje s obránci a brankářem Martin Dražík, ale míč netrefil a ten skončil v zámezí. Šance hostí byla o mnoho nebezpečnější. Průnik útočníka do pokutového území nejprve zastavil vyběhnutím brankář Košíř Matoušek, dorážku po nedůrazném odkopu zastavila tyč a o chvíli později se po střele ze strany  roztřáslo břevno.

V druhém poločase soupeř zvyšoval pohyb na hřišti a častěji se dostával před naše pokutové území. Po jednom z faulů před pokutovým územím a následném trestném kopu se soupeř ujal vedení, nutno říci povedenou střelou. Otočit takovýto výsledek teoreticky není až tak těžké, jenomže Podolí si kontrolovalo velmi pečlivě defenzívu a tak se naše hra směrem dopředu příliš nedařila. Soupeř si vynutil naší chybu a po zákroku Šoukala ve vápně nařídil rozhodčí pokutový kop, který s přehledem proměnil kapitán hostí Majer.

Kontaktní gól mohl pro nás zařídit svojí střelou Pachman, ale míč se odrazil pouze od tyče směrem ven z branky. Přesto se výsledek do konce utkání ještě změnil, když po centru z pravé strany přizvedl míč stoper Salaba a na penaltě se hlavou prosadil útočník Jůlek a umístil míč přesně do branky.

 

 Sestava:        
 Matoušek - 24. - -
 Pecha - 18. - -
 Šoukal - - - -
 Švestka - - -  10.
 Salava - - -  83.
 Slezák - - - -
 Křepinský - - - -
 Pachman - - - -
 Váchal - - - -
 Dražík      © - - - -
 Salaba - 69. - -
         
 Náhradníci:        
         
 Velinský - - - 83
 Drobílek - - - 10.
 Ménard - - - -
 Dohnal        
         
 Trenéři: David Šíp Petr Šulc    
         
 Rozhodčí: Petrášek Pavel Dvořák Petr Hurych Jan  
         
 Diváků: 30      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Datum 01.04.2009

Vložil Ladič

Titulek Komentář

Odpovědět

Myslím si, že je skvělé dělat komentáře k zápasům. Obdivuji lidi, kteří se tomu věnují a většinou za to nic nemají - asi jen dobrý pocit.... ALE .... možná by stálo za to si to po sobě někdy přečíst-některé hrubky totiž pořádně bYjí do očí:-)

Přidat nový příspěvek