14. kolo

26.03.2011 15:00

 

Sokol Řepy  

2:2

  SK Sparta Košíře

    (0:1)    
         

V úvodu zápasu jsme se dostali do vedení po chybě domácích v obraně. Skóroval Honza Omasta. Po čtvrthodině hry však přišla pohroma. Nešťastný pád našeho brankáře Lukáše Matouška v souboji znamenal přerušení hry, kvůli zranění, které se ukázalo jako velmi vážné. Muselo se vyčkat příjezdu záchranné služby, což si vyžádalo téměř 20 minutové přerušení zápasu.

Po nutné výměně hráčů v našem týmu se postavil do brány Saša Jasz a pokračovalo se ve hře. Domácí byli plni elánu a chtěli využít naší dočasnou slabinu - hráče z pole v brance k rychlému otočení výsledku. Málem se však nám podařilo zvýši náskok, ale Pachmanovi v poslední chvíli ve slibné šanci zabránil v zakončení vracející se obránce.

Domácím se podařilo vyrovnat až v začátku druhého poločasu. Další šance Řep naštěstí zastavila tyč. Společně s blížícím se koncem utkání se probouzely i emoce hráčů. Bohužel opět na naší straně neudržel nervy na uzdě Honza Omasta a za zbytečný úlet putoval okamžitě do sprch. Ale ani v této situaci nebyl výsledek neudržitelný ba naopak, podařilo se nám po standardní situaci vstřelit branku, když se na centr do vzduchu pověsil kapitán Křepinský. Soupeř nás pochopitelně skoro zamknul na vlastní polovině. Bohužel přišla další rána v podobě dalšího vyloučení (poněkud podivného). Hříšníkem byl náš kapitán Křepinský, jehož kritiku (nutno podotknout, že bez jakýchkoliv vulgarit) rozhodčí ohodnotil vykázáním ze hřiště. To už bylo kritické. První velkou šanci soupeře ještě stačil zlikvidovat v bráně chytající Jasz, ale již na druhý pokus až v 90. minutě to nakonec domácím vyšlo a vyrovnali stav utkání. Poté již zazněla pouze píšťalka rozhodčího, která ukončila utkání.

 Sestava:        
 Matoušek - - - 16.
 Jasz - 75. - -
 Švestka - - - 67.
 Křepinský   © 72. - 78. -
 Navrátil J. - - - -
 Kotchera - 63. - -
 Dohnal - - - -
 Omasta 6. - 66. -
 Šmied - - - -
 Kurina - - - 85.
 Pachman - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Krincvaj - - - 67.
 Babický - - - 85.
 Navrátil L.  - - - 16.
         
 Trenéři:  Korostenský K.      
         
 Rozhodčí: Budař Slavík Flimmel  
         
 Diváků: cca 50      

 

 

 

Zpět

 

hodnocení zápasu   fotogalerie   výsledky, tabulka
         
 
       

komentáře k zápasu

Datum 08.04.2011

Vložil F3

Titulek dva body pryč

Odpovědět

obrovská smůla v 92.minutě...

Přidat nový příspěvek