17. kolo

17.04.2011 17:00

 

Sokol Lipence

5:0

  SK Sparta Košíře

    (1:0)    
         

Díky absencím hráčů v týmu (ať už kvůli zraněním či jiným důvodům), měl realizační tým při sestavování soupisky velmi vážný problém. To se projevilo nakonec i na hřišti.

I když vše mohlo být jinak, když ve druhé minutě se jako štírek protáhl přes obránce k dobré střele Štefan Kurina, ale jeho střelecký pokus byl slabý a brankáře domácích opravdu nepřekvapil. Pak se veškeré dění odehrávalo spíše na naší polovině a Lipence nás přimáčkli velmi mohutnou ofenzívou, kterou po rohovém kopu korunovali prvním zásahem do naší brány. Občas však domácí zapomínali na zadní vrátka, ale žádnou z těchto mezer jsme nedokázali efektivně využít. A tak se až na vykázání Karla Korostenského z lavičky za objektivní kritiku rozhodčích (...jak neobvyklé), do konce prvního poločasu nic důležitého nestalo.

V poločase druhém nás uvítal soupeř vstřelením druhé branky po dorážce po odražené střele. Pak už bylo všechno jenom horší. Koncentrovaná hra domácích nám nedovolila vůbec nic, navíc se dokázali prosadit i v koncovce. Konkrétně v 55. minutě po laciné chybě J. Navrátila v rozehrávce skórovali hráči Lipenců potřetí, další gól přidali v 75. minutě po trestném kopu a následném závaru v malém pokutovém území, který ukončila nekompromisní střela téměř do šibenice. Poslední ránu zasadila domácí útočná řada v 78. minutě, kdy po rychlé akci v přečíslení přesně přihrál střídající hráč do běhu nabíhajícmu útočníkovi, který se nemýlil. Do konce utkání již domácí přešli do režimu údržby a dali trochu prostoru našim hráčům, ale ani čestného úspěchu se nám nepodařilo dosáhnout.

 Sestava:        
 Peterka - - - -
 Navrátil J. - - - -
 Urbanec - - - -
 Salava - - - -
 Kotchera - - - -
 Jasz - - - -
 Křepinský © - - - -
 Pachman - - - -
 Plachý - 5. - -
 Kurina - - - -
 Dohnal - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Šmied - - - -
 Havlíček - - - -
         
 Trenéři:  P.Šulc      
         
 Rozhodčí: Novotný Poustka Ptasznik  
         
 Diváků: cca 80      

 

 

 

Zpět

 

hodnocení zápasu   fotogalerie   výsledky, tabulka
         
 
       

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek