3. kolo

05.09.2009 17:00

 

Sokol Lochkov  

5:1

 SK Sparta Košíře

    (1:0)    
         

Rozpačitý úvod utkání z obou stran přerušila naše první střela na bránu o kterou se zasloužil dlouhým výkopem brankář Matoušek, jeho pozdrav musel brankář domácích vyrazit na roh. První vážné ohrožení naší brány díky chybné rozehrávce soupeř využil na 100% a zkušený Vrba se nemýlil. Pak jsme začali konečně hrát i my. I přes výškovou převahu před bránou jsme se nedokázali prosadit z rohových kopů. Největší šanci na vyrovnání v prvním poločase měl Martin Dražík, ale bohužel díky zranění z předchozího souboje nemohl efektivně zakončit. Na toto soupeř odpověděl povedenou akcí, kterou bravurně zlikvidoval v bráně Lukáš Matoušek. Další naše pokusy ztéci branku domácích hatila naše nepřesná koncovka. Byla bohužel velmi znát absence útočníků. Pohroma pro naše řady přišla těsně před koncem prvního poločasu, kdy zcela nesmyslně  fauloval Omasta a byl vyloučen.

Poločas druhý jsme hráli proti větru a oslabeni o jednoho hráče, ale Lochkov vyčkával. Naše ojedinělé útoky nebyly pro ně nebezpečné. Domácí byli trpěliví a dočkali se až v 73. minutě kdy se opět prosadil kapitán Lochkova - Vrba, když dorazil zblízka odražnou střelu. V rozpětí dalších 5 minut jsme dostali další dvě branky. Jednu z penalty po jednom z dalších našich zkratů v pokutovém území a následná chyba při odkopu poslala útočníka Lochkova do samostatného nájezdu, který s přehledem proměnil  přehozením našeho brankáře a zařídil tím branku druhou.

Jedinou naší branku zařídil Šmied po trestném kopu ze strany, když nedosáhl na jeho centr domácí brankář a a míč zapadl přímo do brány. Soupeř ještě přidal jednu branku v samotném závěru utkání a uzavřel tak náš účet na pět obržených branek.

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - - - -
 Šmied 81. 21. - -
 Dohnal - - - -
 Ménard - - - 56.
 Slezák - - - 70.
 Šoukal - - - -
 Čížek - 62. - -
 Omasta - - 42. -
 Dražík     © - - - 27.
 Salaba - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Jasz - - - 27.
 Kurina - - - 56.
 Babický - - - 70.
 Váchal - - - -
         
 Trenéři: David Šíp Petr Šulc    
         
 Rozhodčí:  Jandus M. Kadlec P.  Matouš V.  
         
 Diváků:  35      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek