3. kolo

04.09.2010 17:00

 

Sokol Lochkov  

2:8

 SK Sparta Košíře

    (2:2)    
         
Tak jsme zase po roce jeli k dalšímu mistrovskému zápasu na pro nás horkou půdu Lochkovských borců.Všichni jsme měli na paměti poslední zápas na Lochkově,kde jsme totálně propadli v herní disciplíně a týmovém výkonu,a potupně jsme zde prohráli.
 
Proto nás trenér od počátku ("JÁ BUDU TRENÉR"-replika z nového seriálu,OKRESNÍ PŘEBOR),upozorňoval na disciplínu a týmový výkon,díky kterému jsme minulý týden přejeli Gordik Kačerov.
 
Na počátku utkání se hra odehrávala ve středu pole,se spoustu osobních soubojů,utkání bylo od počátku velmi tvrdé(jako vždy na Lochkově),škoda jen,že pan rozhodčí,vůbec nestíhal,tyto souboje vyhodnotit,a to byl také jeden z důvodu,proč jsme se nemohli dostat pořádně do zápasového rytmu.
Přesto jsme šli do vedení když v 16 minutě Štefan Kurina z 25 metrů výstavní ranou,na kterou se domácí golman jenom díval,upravil na 0:1.
 
Naše vedení však netrvalo dlouho,v 18 minutě domácí vyrovnali střelou z velkého vápna,kdy naše pravá strana zaváhala,a následně v 21 minutě opět z pravé strany,po další ráně jsme rázem prohrávali 2:1!!!!!
 
To byl pro nás velký šok,a myslím že jsme začali myslet na minulý rok kdy jsme dostali pět golů.
V tento moment bylo důležité,že jsme začali být mnohem aktivnější a odvážnější směrem dopředu,a to nám přineslo vyrovnání v 45 minutě Pachman 2:2.
Druhý poločas už probíhal v naší režii,kdy domácí měli jen minimální šance,a naopak mi jsme začali hrát.
Do druhé půle nastoupil na pravou stranu zálohy nováček Jarda Navrátil,a svojí bojovností a tvrdostí,zamezil výpady domácích po levá straně,které nás první půli tak zlobili.
Ale nebyl to jen on,kdo byl aktivní,celá obrana pracovala velmi poctivě,za podpory záložní řady,a tak mohli oba utočníci začít uřadovat!!!
 
 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Salaba - 15. - -
 Šmied 55., 90. - - -
 Jasz - - - 75.
 Kotchera 79. - - -
 Omasta - - - -
 Křepinský - - - -
 Pachman 41. - - -
 Krincvaj - - - 46.
 Dražík     © - - - -
 Kurina 16., 66.,84. 43. - -
         
 Náhradníci:        
         
 Navrátil - 62. - 46.
 Dohnal 88. - - 75.
 Pecha  -  - - -
         
 Trenéři: P.Šulc      
         
 Rozhodčí: Budař Červenka Volák  
         
 Diváků: ???      

 

 

 

Zpět

 

hodnocení zápasu   fotogalerie   výsledky, tabulka
         
 
       

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek