4. kolo

11.09.2010 17:00

 

SK Sparta Košíře  

4:1

 Sokol Lipence

    (0:1)    
         

Po lehounce prospaném začátku  první půle a inkasované brance do naší sítě po zbytečné ztrátě míče vprostřed hřiště, se v poločase druhém začli dít věci. Nedá se říci, že bychom v první části zápasu šance neměli, ale skvělé zákroky brankáře Poula, především proti Pachmanovi, držely Lipence v jednobrankovém vedení.

Vyrovnání přišlo v 56. minutě, když krásně rozjetou akci a přesnou přihrávku do běhu od s velkou chutí hrajícího Kuriny zakončoval do prázdné brány Miloš Pachman. To nastartovalo Košíře k vynikajícímu výkonu v tomto zápase. Najednou bylo na hřišti sebevědomé mužstvo. Lipence hrozili především ze standardních situací, ale buď mířili jejich střely mimo bránu nebo si s jejich výpady poradily naše obranné řady.

Obrat v utkání zařídil po přetaženém přímém kopu Filipa Šmieda, Štefan Kurina, který nikým neatakován (protože již všichni předpokládali, že míč skončí v zámezí) dostihl míč a lobem přehodil brankáře, který proti němu vyběhl. K překvapení všech míč, téměř z nulového úhlu, doplachtil až do brány. Lipence pomalu ztrácely košířský trávník pod nohama a nestíhaly odrážet naše útoky. Několik šancí ještě dokázal jejich brankář zlikvidovat, ale pak si zbytečným faulem vykoledoval pokutový kop. Exekutor Filip Šmied se opět nemýlil a zvýšil náš náskok již na rozdíl dvou branek.

Skvělý druhý poločas brankově završil Miloš Pachman, který konečně uspěl střelou proti brankář Lipenců a stanovil tak konečný výsledek utkání.

 

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - - - -
 Šmied 79. - - -
 Dohnal - - - -
 Kotchera - - - -
 Omasta   © - 35. - -
 Křepinský - - - -
 Pachman 56., 90. - - -
 Navrátil L. - - - 82.
 Kurina 62. - - -
 Salaba - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Babický - - - 82.
 Krincvaj - - - -
 Navrátil J.  -  - - -
         
 Trenéři: P. Šulc      
         
 Rozhodčí: Burda Poustka Slavík  
         
 Diváků:  25      

 

 

 

Zpět

 

hodnocení zápasu   fotogalerie   výsledky, tabulka
         
       

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek