5. kolo

02.10.2010 16:00

 

Sokol Lipence  B  

2:1

 SK Sparta Košíře B

    (0:0)    
         
V průběhu pátečního podvečera a sobotního dopoledne se předpokládaná nabitá sestava B-týmu zhroutila jako domeček z karet. Resultovalo z toho vynucené nasazení „hrajícího trenéra“ na hrot našeho útoku, abychom hráli v plném počtu.
Po pravdě jsme za těchto okolností očekávali v tradičně nevraživém lipenském prostředí drtivý nápor soupeře a mnoho inkasovaných gólů v naší síti. K všeobecnému překvapení však hráči Lipenců téměř nic nepředvedli nepočítáme-li jejich dalekonosné pokusy a občasné závary před naším pokutovým územím, se kterými si naše obrana v čele se záložním gólmanem Fálem dokázala poradit. Branku soupeře jsme sice ohrožovali sporadicky, ale zato velmi nebezpečně. Když však Klozar střelecky selhal v poslední minutě první půle, kdy postupoval sám nikým neatakován na soupeřova gólmana, skončil první poločas bez branek.
O přestávce jsme se snažili udržet na maximum vyplavený adrenalin a s naběhlými žílami diskutovali několik možností, jak naložit s druhým poločasem. Poté, co jsme demokraticky vyloučili v plén vrženou možnost do druhého poločasu vůbec nenastoupit, plni odhodlání jsme vyrazili vstříc druhé pětačtyřicetiminutovce. I druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, s tím rozdílem, že začaly padat branky. Bohužel první skončila v naší síti, když nedorozumění Fála se Svatoňěm využil hráč soupeře s číslem 8, v podstatě jediný schopný trefit branku. Lehko nabrané manko nás naštěstí nepoložilo a stále jsme se pokoušeli o aktivní hru. Odměnou nám bylo nejprve vyloučení soupeřova gólmana po ruce mimo vápno (čímž se konečně síly na hřišti vyrovnaly ;-) a vyrovnávací branka, kterou po sérii rohových kopů zaznamenal za pomocí obou svých nohou Jiroušek. Už už se zdálo, že bychom mohli zápas strhnout ve svůj prospěch, ale chvilkové polevení koncentrace při bránění standardních situací soupeře nás stálo bodový zisk, když se do zakončení probral opět hráč s číslem 8 a vymetl bližší šibenici bezmocného Fála. Pokus o závěrečný nápor už bohužel vyrovnání nepřinesl.
 Sestava:        
 Fál - - - -
 Chmela - - - -
 Salava - - - -
 Urbanec - - - -
 Svatoň - - - 46.
 Kříž - - - -
 Jiroušek - - - -
 Anděl - - - -
 Krincvaj - - - -
 Borovec - - - -
 Klozar 72. - - -
         
         
 Trenéři: Borovec M.      
         
 Rozhodčí: ???      
         
 Diváků: ???      

 

 

 

Zpět

 

hodnocení zápasu   fotogalerie   výsledky, tabulka
         
       

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek