6. kolo

27.09.2008 16:30

 

SK Sparta Košíře  

7:1

 SK Aritma Praha B

    (3:1)    
         

Výsledkově velmi povedené utkání a zatím nejvyšší výsledek dosažený v A třídě proti soupeři, který doposud neprohrál. Výborný začátek předvedla útočná řada, která již ve čtvrté minutě zaznamenala první úspěch. Po odraženém míči z pokutového území se nádhernou ranou z dálky trefil Jan Omasta. Soustředili jsme se na hru a snažili se dostávat na polovinu soupeře rychlými přihrávkami. Náš tlak mohl zesílit, když rozhodčí vyloučil hráče Aritmy Volence za faul bez míče. Jenomže i když byl soupeř oslaben, nic to neubralo na jeho aktivitách a stále jsme se museli mít na pozoru.

Naše snaha o vstřelení dalšího gólu byla korunována úspěchem o 5 minut později, kdy úspěšně zakončil svůj průnik Miloš Pachman. Jenomže téměř vzápětí po rozehrání se z běhu napřáhl z dálky hráč Aritmy Kratochvíl a vymetl šibenici naší brány. Důležité bylo zachovat rozvahu a dohrát poločas v klidu. Povedlo se, navíc jsme přidali další branku. Tentokrát se trefil další střelou z dálky Martin Dražík. Ještě před koncem první půle se vyrovnal počet hráčů na hřišti a to díky momentálnímu "blinkanci" ala Řepka, který postihl střelce první branky Omastu, jenž byl za zbytečný faul u pokutového území Aritmy vyloučen.

Poločas druhý jsme ze začátku byli pozorní a postupně jsme přidávali na tempu. Brankově jsme se ale prosadili až po čtvrthodině hry. Uklidněni touto brankou jsme už kotrolovali hru, ale nezalezli jsme do obrany a snažili se přidat další góly, už jen kvůli docela hrozivému skóre v tabulce. A dařilo se, jak se říká, do čeho se koplo to tam spadlo. Soupeř už neměl vůli ani možnost s výsledkem nic udělat, přesto ještě stačil několikrát zahrozit. Po posledním hvizdu rozhodčího jsme se mohli my i diváci radovat z dobrého výsledku a i fotbalu.

 Sestava:        
 Zach  -  -  -  -
 Dohnal  -  -  -  -
 Šmied  -  52.  -  -
 Jasz  60.  71.  -  -
 Omasta  4.  -  36.  -
 Slezák  83  38.  -  -
 Křepinský  -  -  -  -
 Pachman  17.,66.  -  -  -
 Dražík ©  27.  -  -  -
 Váchal  -  -  -  -
 Salaba  -  -  -  -
         
 Náhradníci:        
         
 Matoušek  -  -  -  -
 Plachý  69.  -  -  -
 Babický  -  - -  -
         
 Trenéři: David Šíp Petr Šulc    
         
 Rozhodčí:  Havlín Ondřej  Vlček Petr  Petrášek Pavel  
         
 Diváků: 45      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek