7. kolo

05.10.2008 16:00

 

Sokol Cholupice 

3:1

 SK Sparta Košíře

    (1:0)    
         

Zpočátku vyrovnaná hra z obou stran, kdy se především hrálo uprostřed hřiště a velmi sporadicky se obě strany dostaly až před bránu k zakončení. O osobní souboje nebyla nouze. První branka padla po faulu Martina Dražíka v našem pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil exekutor kopu velmi sebevědomě a přesně. Dvě naše standardní situace se nepodařilo zakončit efektivně a tak jsme šli do druhé půle s jednogólovým mankem. 

To se ale srovnalo velmi záhy, když brankář Cholupic propustil za svoje záda "dělovku" Tomáše Slezáka. Bohužel nevyvarovali jsme se chyb když domácí zvýšili tempo a po promáchnutí Martina Dražíka na úrovni vápna pohotově zužitkoval nabíhající útočník a střelou k tyči překlopil misku vah na Cholupickou stranu. Naše snaha o další vyrovnání byla zmařena zbytečným ostrým zákrokem Filipa Šmieda u půlící čáry a jeho následné vyloučení nás poslalo do početní nevýhody. Přeskupili jsme rozestavení, ale slibné akce nevedly k zakončení. 

Naše otevřená hra dávala šanci Cholupicím na rychlé brejky. Nejprve nastřelil soupeř tvrdou ranou břevno a poté jeden z útoků ke konci utkání vyšel a domácí vedli již o dvě branky, do konce utkání už moc času nezbývalo. Ale i tak z něj dokázala trojice rozhodčích, svými výroky, udělat poměrně dramatickou záležitost, ke kterému spěl celý jejich výkon. :-(

 

 Sestava:        
 Zach  -  -  -  -
 Pecha  -  -  -  -
 Šmied  -  -  71.  -
 Jasz  -  35.  -  -
 Dohnal  -  -  -  -
 Slezák 47.  80.  -  -
 Váchal  -  -  -  -
 Pachman  -  -  -  -
 Plachý  -  -  -  -
 Dražík ©  -  -  -  -
 Salaba  - 76.  -  -
         
 Náhradníci:        
         
 Drobílek  -  -  -  -
 Babický  -  -  -  -
 Šoukal - - - -
 Roskowetz - - - -
         
 Trenéři: David Šíp  Petr Šulc    
         
 Rozhodčí: David Petr Novotný Václav Petr Tomáš  
         
 Diváků: 50      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek