8. kolo

09.10.2010 16:00

 

SK Sparta Košíře

1:0

  SC Radotín B

    (0:0)    
         

V úvodu utkání se zdálo, že to bude urputný fotbal s minimem šancí a dění na hřišti. Opak byl ale pravdou. Jako první zahrozili hosté, když povedenou prudkou střelu vyškrábnul brankář Matoušek těsně nad bránu. Tento pozdrav nám napověděl, že toto zřejmě nebude jednoduché utkání. V 15. minutě se do šance dostal J. Navrátil, ale po přihrávce od Plachého mířil vysoko nad bránu. Radotínští hráči si zřejmě chtěli vynutit respekt, nebo našim hráčům znechutit fotbal, protože několik zákroků ve hře bylo opravdu až zákeřných. Bohužel karty zůstaly u rozhodčího v kapsičce. Tím ale zřejmě nezkušený rozhodčí udělal chybu, která se potom promítla do celého zápasu.

V 30. minutě upláchnul Plachý obráncům a postupoval sám na bránu, obránce hostí nestíhal a zatáhl za pomyslnou záchrannou brzdu. Za tento zákrok očekávali všichni přítomní červenou kartu, kupodivu to zřejmě sudí viděl jinak a ocenil tak hráče Radotína pouze žlutou kartou. Ke konci prvního poločasu jsme málem zahrávali pokutový kop, když hlavní rozhodčí po prohřešku hráče Radotína ukázal na bílý puntík. Po poradě s pomezním rozhodčím však svůj verdikt změnil pouze na trestný kop z hranice pokutového území.

Další zajímavé věci se začali dít až po přestávce. V úvodu druhého poločasu byl vyloučen hráč Radotína, po zákrocích, které se podobaly těm v úvodu první půle. To vyvolalo u soupeře bouři nevole. Několik  minut poté byla odpískána další penalta proti hostům. Opět velké diskutování, ale tentokrát se již postavil na onen bílý puntík. Jako specialista se k míči postavil Filip Šmied a vsadil na jistotu. Tu mu však překazil brankář Krystyník, který jeho umístěnou střelu k tyči vyrazil. Trochu nám tento neúspěch začal svazovat nohy a hosté byli aktivnější. Další rána pro ně přišla s dalším vyloučením po faulu a druhé žluté kartě. Jen o pár minut později v 76. minutě se dostal do pokutového území Miloš Pachman, který nezazmatkoval a předložil ze strany přihrávkou nabíhajícímu J. Navrátilovi gólovou lahůdku. Ten nezaváhal a umístěnou střelou rozvlnil konečně síť. Hosté se však nevzdávali a zarputile se vrhali i přes oslabení do útoku. Jeden gól byl hubený náskok. A tak musela být pozorná i naše obrana. S postupem času však byli spíše více agresivní než fotbaloví. Vše vyvrcholilo v 85. minutě, když po útočném faulu hluboko na naší polovině si frustrovaný hráč hostí ještě kopnul do našeho ležícího obránce. Následovala potyčka, kterou rozhodčí opět vyřešil "pouze" žlutými kartami na obou stranách.

Nakonec se podařilo utkání dovést až k závěrečnému hvizdu, který nám tak přisoudil tři body.

 

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - 85. - -
 Šmied - - - -
 Navrátil J. 76. - - -
 Omasta - 35. - 90.
 Jasz - 7. - 86.
 Křepinský   © - - - -
 Pachman - - - -
 Navrátil L. - - - -
 Plachý - - - 56.
 Salaba - 80. - -
         
 Náhradníci:        
         
 Babický - - - 90.
 Kárník - - - 86.
 Kurina  -  - - 56.
         
 Trenéři: P.Šulc      
         
 Rozhodčí: Mesežnikov Burda Novotný  
         
 Diváků: cca 30      

 

Zpět

 

hodnocení zápasu   fotogalerie   výsledky, tabulka
         
       

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek