13. kolo

15.11.2009 13:30

 

SK Střešovice 1911 B  

2:2

 SK Sparta Košíře

    (1:1)    
         

Pohledné utkání, kde jsme předváděli pěknou kombinační hru navzdory početné marodce a absenci hráčů základního kádru. Hned v úvodu utkání se prosadil Miloš Pachman a naše aktivní hra směrem dopředu pokračovala. Další velkou šanci spálil Jiří Dohnal, který nedokázal usměrnit dobrou přihrávku do brány a poslal míč ze dvou metrů nad bránu. Po půlhodině hry se dostali ke slovu i domácí. Po několika přihrávkách se dostali až do našeho pokutového území a přihrávku před bránu dokutálele útočník Střešovic až do naší sítě. Pokračovali jsme v naší hře i nadále a další velkou šancí byla nastřelená tyč po rychlém úniku Jana Omasty. Avšak bylo nutné myslet i na zadní vrátka, Střešovice se snažili rychle přecházet do protiútoků a několikrát nás zachránilo jen nedůrazné zakončení domácích útočníků. Vstup do druhé poloviny utkání se nám opět povedl. Dobře hrající Jan Omasta dostal přihrávku na hranici vápna, kde neotálel a přízemní střelou překonal brankáře Střešovic.

Hra se přelévala ze strany na stranu. Další šanci měl Dohnal, ale jeho střela ze strany v pokutovém území šla pouze  vedle. Náše aktivní hra směrem dopředu zaměstnávala obranu Střešovic a vynutili jsme si dost standardních situací. Nejprve to zkoušel Petr Salaba z trestného kopu, další nadějnou šanci nedal v těžké pozici Miloš Pachman, střelu Tomáše Váchala kryl brankář a následnou dorážku také. Největší tutovku měl asi střídající Jiroušek - posila z B týmu, který po hezké kombinaci stál po přihrávce ze strany již sám před brankářem, ale ten jeho zakončení vyrazil na rohový kop.

Po těchto promarněných šancích ve fotbale zpravidla přijde trest. Bohužel ani v tomto zápase tomu nebylo jinak. Osm minut před koncem hrací doby unikl po křídle hráč Střešovic Syrový a jeho centr do pokutového území se změnil v střelu a zapadl přímo do šibenice na přední tyč a tím jsme přišli o tři body, které jsme mohli získat z tohoto utkání. Ve zbývajícím čase jsme se už k žádné velké příležitosti nepropracovali a tak se obě mužstva rozešla smírně.

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - - - 61.
 Jasz - 42. - -
 Dohnal - - - -
 Čížek - - - -
 Omasta  48. - - -
 Váchal - - - -
 Pachman 10. - - -
 Švestka - - - -
 Dražík    © - - - -
 Salaba - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Jiroušek - - - 61.
 Peterka - - - -
 Tichý -  - - -
         
 Trenéři: Šíp David      
         
 Rozhodčí:  Volák M. Paclt J. Šindelář J.  
         
 Diváků: 25      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek