16. kolo

11.04.2009 16:30

 

SK Sparta Košíře  

1:2

 FK Řeporyje Praha 5

    (1:1)    
         

 Pohledný fotba,l především v prvním poločase, nabídlo derby odvěkých rivalů z Prahy 5. Aktivněji začalo mužstvo hostí a hned v úvodu utkání dvě nebezpečné akce hasil nejprve brankář Matoušek a pak odkopem obránce Šoukal. Naše šance se zrodila po vysunutí Miloše Pachmana, ale jeho dobrou střelu ke vzdálenější tyči brankář Kouba vytěsnil na roh. Po čtvrthodině hry se zranil obránce Šoukal a do zadních řad nastoupil Robert Volník. Po našem napadání rozehrávky Řeporyj vybojoval míč Tomáš Váchal, ale jeho chytrou střelou vnějším nártem přes brankáře se mu nepovedlo usměrnit do  brány. Téměř z následující akce jsme dostali branku, když obranou proklouzl útočník hostí a přesně zakončil. Stačili jsme však do poločasu vyrovnat, po několika slibných šancích se po rohovém kopu prosadil v pokutovém území Tomáš Slezák a ranou pod břevno nedal brankáři šanci.

Hned v úvodu druhého poločasu měl velkou příležitost dravý Pachman, ale jeho pokus zastavila tyč. Následně se hrálo trochu opatrněji o to víc se však na hřišti přitvrdilo a ani jedno mužstvo nechtělo udělat hrubku. Až do 70. minut to vycházelo. Pak pronikl do našeho pokutového území útočník hostí a po zákroku na něj nařídil rozhodčí pokutový kop. Střelec penalty nezaváhal a Řeporyje se ujaly vedení, které si i přes vyloučení pohlídaly až do konce zápasu, i když šance alespoň na vyrovnání jsme si vypracovali - Pachman v 80. minutě přestřelil z velmi dobré pozice bránu.

Proti předcházejícím zápasům byla vidět na hřišti bojovnost, nasazení a i fotbalovost. Řeporyje nebyly v ničem výrazně lepší, ale na vítězství jsme bohužel nedosáhli.

 

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - - - -
 Šmied - 37. - -
 Salava - - - 75.
 Zuzák - - - -
 Slezák    © 40. - - -
 Dohnal - - - -
 Pachman - - - -
 Šoukal - - - 16.
 Váchal    - - - -
 Salaba - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Dražík - - - 75.
 Volník - - - 16.
 Babický - - - -
         
         
 Trenéři: David Šíp Petr Šulc    
         
 Rozhodčí: Kutíš J. Izera M. Musil J.  
         
 Diváků: 60      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek