18. kolo

25.04.2009 17:00

 

SK Sparta Košíře  

2:2

 SK Ďáblice

    (1:1)    
         

 Po našem nevýrazném začátku, kdy tempo hry diktoval spíše soupeř a na naší polovině byl velmi nebezpečný,  jsme inkasovali velmi brzy a to po standardní situaci (rohovém kopu), kdy se v malém vápně prosadil hlavou útočník Ďáblic. Hosté byli při chuti a snažili se navýšit svůj náskok, zřejmě i vzhledem k tomu, že jejich lavička náhradníků zela prázdnotou a po hřišti již pokulhával jeden z jejich hráčů. Velkou příležitost Ďáblic zmařil dvojitým zásahem brankář Matoušek. Pak jsme se přeci jenom rozehráli i my a v závěru první půle jsme byli aktivnější. Trefu do soupeřovi sítě zařídil po centru Martina Plachého hlavou Martin Dražík a srovnal výsledek těsně před koncem prvního poločasu.

Úvod půle druhé byl pro nás vynikající. Hned v úvodu se aktivní napadání soupeře v obraně vyplatilo a zmatek v jeho zadních řadách dovršil brankář svou chybou, kterou využil Tomáš Slezák a i když s koncovkou do zívající prázdné brány chvíli napínal diváky, dopravil míč za brankovou čáru a otočil vývoj zápasu v náš prospěch. Vedení jsme však neudrželi dlouho. Téměř v zápětí útočníci Ďáblic po rychlém proniknutí do naší rozhozené obrany výsledek srovnali.

Chvíli jsme byli trochu v útlumu, ale pak jsme se vzmohli k závěrečnému náporu. Šance jsme si vytvářeli velké. Celé mužstvo bojovalo a snažilo se zvrátit výhru na naší stranu. Martin Plachý hlavou minul a po něm do míče vlétl Jiří Dohnal, ale jeho pokus ze strany šel vysoko nad. Další šanci měl opět Martin Dražík jehož další hlavičku lapil brankář hostí a i jeho další průnik do pokutového území s následnou střelou, kdy prolétl kolem tří obránců zastavil opět brankář Detko. Další šanci měl po standardních situacích dlouhán Jiří Dohnal, ale jeho hlavičkové pokusy skončili vždy mimo. V samotném závěru ještě řešili obránci Ďáblic závar po rohovém kopu ve vlastním pokutovém území, když míč létal z hlavy na nohu a z nohy na hlavu střídavě ďáblickým obráncům a košířským útočníkům. Ale ani toto nevedlo ke gólu a tak rozhodčí ukončil utkání s nerozhodným výsledkem.

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - 67. - -
 Šmied - - - -
 Dohnal - - - -
 Zuzák - - - -
 Slezák    © 47. - - -
 Šoukal - 55. - 57.
 Dražík 40. - - -
 Plachý - 28. - -
 Drobílek - - - 45.
 Salaba - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Zach - - - 72.
 Váchal - - - -
 Volník - - - 57.
 Salava - - - 45.,72.
         
 Trenéři: David Šíp Petr Šulc    
         
 Rozhodčí: Vojtěch J. Kříž F. Kindl L.  
         
 Diváků: 40      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek