18. kolo

16.05.2015 17:00

SOKOL KOLOVRATY B 

2:2

 FK SPARTA KOŠÍŘE

    (2:2)    
         

 

V době zápasu naší hokejové reprezentace o postup do finále jsme nastoupili proti domácím v hodně záplatované sestavě. Vše se rozhodlo v prvním poločase. Nejprve se Kolovraty trefili pěknou ranou z trestného kopu a o chvíli později po našem nedůrazu v prostředku hřiště se prosmýkl obranou útočník Kolovrat Knapp a chytře zakončil pod vybíhajícího brankáře Košíře. Dokázali jsme brzy dát kontaktní branku, když se po výkopu prosadil až před brankáře Babický a mezi nohama procedil míč do branky. O pět minut později jej napodobil Kotouček a tímto výsledkem skončil první poločas. V tom druhém nás soupeř dostával pod tlak. Největší šancí bylo břevno opět po standardní situaci, ale dokázali jsme udržet výsledek až do konce. 

Možná jsme vytvořili i rekord, když na posledních dvacet minut nastoupil Karel Fajferlík (ročník 1953 !!!), a tím se pravděpodobně stal nejstarším aktivním hráčem v tomto zápase potažmo v této soutěži. 

SESTAVA: 

Zach - Kamenický, Chochola, Máša, Novák T. - Novák L. (75. Fajferlík), Chmela, Anisenkov (70. Kauzal) - Kotouček (G 30.), Babický (G 25.), Jámbor M.

Nenastoupili: Peterka

 

 

 

 

Zpět

Komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek