2. kolo

29.08.2009 17:00

 

SK Sparta Košíře  

3:3

 SK Nusle

    (2:1)    
         

Dobře rozehraný zápas se soupeřem s postupovými ambicemi jsme ztratili bohužel vlastní nedisciplinovaností, když po výborném začátku jsme Nusle zmrazili dvěma brankami a mohli jsme přidat další, nastal obrat v pohledu na hru směrem od rozhodčích, z čehož vyplynulo bohužel k naše první zbytečné vyloučení a další vývoj hry na hřišti byl tímto silně ovlivněn.

V tomto zápase podal opět výborný výkon  Martin Dražík a Miloš Pachman, kteří zaměstnávali obranu soupeře častými nebezpečnými útoky a to i díky dobře fungující záložní řadě.  Do poločasu stačili Nusle snížit v přesile pouze z pokutového kopu, ale i když se dostali k několika dalším trestným kopům v blízkosti pokutového území, nepodařilo se jim výsledek do konce prvního poločasu změnit, bohužel na naší straně jsme se opět dopustili zcela zbytečného prohřešku a pod sprchy musel odejít další náš hráč.

Druhý poločas byl více o vůli a bojovnosti a o snaze udržet výsledkek za každou cenu. Naopak dokázali jsme ještě vstřelit branku po odvážném průniku Tomáše Slezáka po faulu na něj se krásně trefil Filip Šmied. Teď to měl soupeř hodně těžké. Ale díky našemu oslabení nám rychle ubývali síly. Jeden útok za druhým se valili na naši bránu, na hřišti, v hledišti a na střídačkách to jiskřilo o stošest. Hosté se z vytvořeného tlaku dočkali snížení, po centru a gólové hlavičce, další brankou téměř v závěru utkání vyrovnali na konečných 3:3.

Velmi emotivní a vyhecovaný zápas trojice rozhodčích neřídila vůbec dobře, nicméně je nutné říci, že naše vyloučení byla naprosto zbytečná a nemusela se vůbec stát. V dané situaci jsme bod z tohoto utkání vzali jako výhru.

 Sestava:        
 Zach - - - -
 Pecha - - - -
 Šmied 65. 56. - -
 Čížek - - - 46.
 Plachý - - 22. -
 Slezák   - - - 73.
 Křepinský - - 34. -
 Pachman 10., 17. - - -
 Omasta - - - -
 Dražík        © - - - -
 Salaba - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Šoukal - 75. - 73.
 Dohnal - - - 46.
 Ménard  -  - - -
 Kurina - - - -
 Matoušek - - - -
         
 Trenéři:  David Šíp Petr Šulc    
         
 Rozhodčí:  Valko Pacit Čikara  
         
 Diváků: 20      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek