20. kolo

08.05.2010 17:00

 

SK Sparta Košíře  

0:2

 1999 Praha

    (0:1)    
         

Hned na úvod zahrozili hosté po rychlém průniku a obránci se jen dívali na naštěstí nepřesné zakončení útočníka 1999. Toto varování nás vytrhlo z počáteční letargie a začali jsme se soustředit na hru. Po čtvrthodině jsme se dostali k rozehrání několika standardních situací, které však obránci hostů dokázali ubránit. Naopak po jedné z nich ve 20. minutě se po odvrácení míče dostali bleskurychle až před naší bránu a zařídili vedení pro svůj tým.

Na hřišti se odehrávalo mnoho tvrdých soubojů, po jednom z ostřejších a zbytečných na Tomáše Slezáka viděl hostující hráč "pouze" žlutou kartu, což vyvolalo vlnu nevole na domácí střídačce. 1999 si však hrála svou hru a naše mužstvo se těžkopádně dostávalo do šancí nebo před soupeřovu bránu, kde jsme si nedokázali poradit se zakončením. Naopak před naší bránou bylo až nezdravě nebezpečno. Skvělým zákrokem se blýskl brankář Matoušek, když zlikvidoval velkou šanci Suchánkovi.

I ve druhém poločase "devadesátdevítka" zahrozila hned v úvodu a Křepinský po velkém závaru na malém vápně odvracel  za 1,5m dvanáct. Postupem času přestal být soupeř směrem dopředu aktivní a my jsme se častěji dostávali na jeho polovinu. Nejprve měl obrovskou šanci Pachman, když po chybě obránce se sám řítil na gólmana, který však jeho pokus vykryl. O pět minut později se znovu potkal Pachman s brankářem, který byl v souboji později a došlo ke kontaktu, který velmi zaváněl faulem avšak rozhodčí toto nechala bez povšimnutí.

Další sporný moment se odehrál o pár minut na to, do vápna se prodral čapím krokem Dohnal a zákrok obránce opět volal po pokutovém kopu. Mlasknutí nohy o nohu se nedalo přeslechnout, leč k uším sudí a na střídačku hostů zřejmě nedolétlo :-)

Poněkud rozjitřené emoce především na naší střídačce musel krotit pomezní rozhodčí společně s hlavním pořadatelem. Ale na hřišti se stále hrálo. A opět jsme měli velkou šanci, když Kurina šikovně utekl po levé straně, ale obránce mu jeho střelecký pokus dobrým zákrokem zmařil. V této fázi se zdálo, že je jen otázkou času, kdy se podaří vstřelit vyrovnávací branku. Jenomže po standardní situaci v 85. minutě dostal nikým nehlídaný Suchánek hodně prostoru a hlavou pohodlně poslal míč do naší branky. Tímto gólem dostalo naše sebevědomí velkou ránu a do konce zápasu jsme se do vážnější šance již nedostali. Soupeř do konce pohodlně kontroloval hru a odjel z Košíř se třemi body.

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - - - -
 Omasta - - - -
 Dohnal - - - -
 Šoukal - - - 46.
 Slezák - - - -
 Křepinský - 17. - -
 Pachman - - - -
 Váchal - - - -
 Dražík             © - - - -
 Plachý - 56. - 60.
         
 Náhradníci:        
         
 Zach - - - -
 Jasz - - - 46.
 Kurina -  - - 60.
 Babický - - - -
         
 Trenéři:  Šulc. P      
         
 Rozhodčí: Rodová Slavík Tomšů  
         
 Diváků: cca 30      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek