21. kolo

16.05.2009 17:00

 

SK Sparta Košíře  

2:2

 Sokol Troja

    (2:0)    
         

Velmi nadějný úvod, když se prosadil hned ve druhé minutě Jan Omasta a o 15. minut později tentýž hráč krásnou střelou zvýšil na 2:0, navíc hráči Troje byli poněkud statičtí a jakoby ani nechtěli hrát. Největší šance Troji byla po standardní situaci, kdy brankář Košíř nedůrazně vyrazil centrovaný míč, který se odrazil k hráči Troji a ten ho obloučkem poslal do brány, kde naštěstí dobře zasáhl Jasz a míč poslal do zámezí. První poločas tedy byl zvládnut, co do výsledku, na výbornou.

Bohužel ten druhý pro nás nezačal vůbec dobře. Dvě minuty po začátku zahrál Luděk Šoukal nešťastně rukou v pokutovém území a nařízenou penaltu Troja proměnila. Tento moment je vyburcoval k aktivitě a z našich hráčů se poněkud vytratila chuť do hry. Navíc rozhodčí neřídil utkání nijak dobře a místo toho, abychom se věnovali hře, tak jsme měli spíše chuť diskutovat. Nicméně hráči Troji nás začali přehrávat a dostávali jsme se pod tlak. Chyběla nám přesnost v jednoduchých nahrávkách a pohyb bez míče.

Hosté měli v závěru velkou šanci vyrovnat po trestném kopu, když na malém vápně zůstal osamocen (pravděpodobně v ofsajdové pozici) hráč Troje, avšak jeho hlavičkový pokus vytěsnil brankář na roh. Bohužel se soupeř dočkal vyrovnávací branky a to těsně před koncem, když po rohovém kopu míč ve skrumáži těl poskakoval z nohy na nohu tří hráčů Troje, střelecký pokus, který z této skrumáže vzešel vyrazil gólman Košíř, ale pouze do střílejícího hráče a od něj se odrazil zpět a zapadl do naší brány. Poslední dramatickou událostí v tomto zápase bylo potom vyloučení Martina Plachého.

Smolná branka téměř v závěru utkání nám znovu zkazila radost ze zisku tří bodů, které tolik potřebujem, přitom začátek utkání byl velmi slibný, ale jeho závěr jsme absolutně nezvládli.

 Sestava:        
 Zach - - - -
 Pecha - - - -
 Šmied - 47. - -
 Jasz - - - -
 Zuzák - - - -
 Slezák    © - - - -
 Omasta 2., 20. - - 45.
 Pachman - - - -
 Volník - - - -
 Dražík - - - -
 Šoukal - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Plachý - - 90. 45.
 Dohnal - - - -
 Maxmilián - - - -
 Matoušek - - - -
         
 Trenéři: David Šíp Petr Šulc    
         
 Rozhodčí: Špivák F. Hlaváč R. Petrášek P.  
         
 Diváků: 30      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek