21. kolo

16.05.2010 10:15

 

SC Radotín B  

1:1

 SK Sparta Košíře

    1:0)    
         

První poločas nebyl moc fotbalově pohledný z obou stran. Naše největší šance byl lob Martina Dražíka, který se snažil přehodit chytře brankáře Radotína z velké dálky, jeho pokus však skončil mimo branku. Nám se nedařil přechod do útoku, nakopávané míče končili většinou u obránců Radotína a kombinace vázla v přesnosti. Soupeř zahrozil v 15. minutě, když po závaru na úrovni velkého vápna odražený míč po překvapivé střele jednoho z útočníků skončil na tyči - tedy až po jemné teči našeho brankáře. 

Branky se dočkali domácí až v 38. minutě. Po takové nevýrazné akci z levé strany doputoval míč až na malé vápno, kde ho do naší sítě umístil přes padajícího golmana domácí útočník. 

Druhou půli jsme se, i díky taktickým a herním pokynům od trenéra, konečně začli na hřišti hýbat a hrát fotbal. Hned v úvodu měl velkou šanci po rohovém kopu Jasz, ale v těžké pozici nedokázal usměrnit míč do brány. Pomalu jsme si začínali hledat cestičky do soupeřova pokutového území. Zvláště pravá strana s běhavým Lukášem Navrátilem dělala obráncům starost a dobře narušoval rozehrávku svým důrazem Martin Dražík. Ale ani Radotín nesložil ještě zbraně a snažil se navýšit svůj náskok. V 58. minutě se otřáslo po závaru v našem pokutovém území břevno naší brány.  Jedna z jedovatých střel vypadla Matouškovi a v následném souboji o míč v pokutovém území s dobjíhajícím útočníkem měl o fous blíž k míči náš brankář, ač se to domácím velmi nelíbilo. O deset minut později - v 68. minutě se po akci z pravé strany se uvolnil po hezké kombinaci Miloš Pachman a jeho střelu ze strany stihnul domácí obránce, ve snaze vykopnout míč z brány, už jen posunout za záda brankáře. Tento výsledek jsme si především za druhý poločas zasloužili.

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Pecha - - - -
 Plachý - - - 82.
 Dohnal - - - -
 Šoukal - - - -
 Omasta - - - -
 Křepinský - 50. - -
 Pachman 68. 58. - -
 Jasz - - - -
 Dražík  © - - - -
 Navrátil - - - -
         
 Náhradníci:        
         
 Kurina - - - -
 Zach - - - -
         
 Trenéři:  Šulc P.      
         
 Rozhodčí: Vavroch  Slavík   Novotný  
         
 Diváků: cca 15       

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek