25. kolo

13.06.2009 17:00

 

SK Sparta Košíře  

2:2

 Slovan Kunratice

    (1:1)    
         

Náš tlak v začátku utkání mohl proměnit již po chvíli Dohnal, ale jeho pokus skončil na tyči. Nedařila se nám kombinační hra, míč odstakoval a přihrávky nenacházely vždy své adresáty. I přes to jsme vstřelili úvodní branku utkání my, ke které velmi přispěl drn ev.č. 6.458 (GPS: 50°4'25.576"N, 14°21'35.141"E)

Naše zbytečné ztráty míčů na polovině soupeře bez toho aniž bychom ohrozili jeho branku, byli klíčem k rychlým výpadům Kunratických. Po jednom z takovýchto útoků se po narážečce brankově dokázali prosadit a vyrovnat stav utkání.

Další dějství tohoto utkání pokračovalo spíše v režii hostů. My jsme pokračovali téměř ve stejném výkonu i ve druhé půli. Kunratice však dokázali zužitkovat naše chyby a nedůraz. Po trestném kopu zvýšili na 2:1.  Několik ostřejších zákroků z obou stran rozhodčí nevyřešil právě nejlépe, čímž si vysloužil ostrou kritiku z obou laviček, a tak došlo k zákroku, po kterém byl nucen nedobrovolně na nosítkách opustit hriště Filip Šmied.

Snažili jsme se zatlačit soupeře na jeho polovinu a dostat ho pod tlak, z čehož jsme dokázali vytěžit pokutový kop, který bezpečně proměnil Radek Zuzák a stanovil tak konečné skóre utkání.

 Sestava:        
 Zach - - - -
 Šoukal - - - -
 Šmied - 33. - 78.
 Dohnal - - - -
 Zuzák 74. - - -
 Slezák    © - - - -
 Křepinský - - - -
 Pachman 21. 77. - -
 Volník - - - 85.
 Omasta - - - -
 Jasz - - - 80.
         
 Náhradníci:        
         
 Salava - - - 85.
 Kotěšovský - - - 80.
 Kochtera  -  - - 78.
         
 Trenéři: David Šíp Petr Šulc    
         
 Rozhodčí: Gryc L. Havel M. Čermák K.  
         
 Diváků: 55      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek