5. kolo

20.09.2009 16:30

 

Sokol Lipence  

1:1

 SK Sparta Košíře

    (0:0)    
         

Zpočátku aktivnější domácí se dostali celkem třikrát k ohrožení naší brány. Poprvé střelou ze strany, poté se jejich útočník snažil přehodit vyběhnuvšího brankáře Košíř, ale míč do branky nedopravil, třetí šance byla největší po zahrání trestného kopu míč olízl, z pohledu gólmana, levou spojnici. Domácí se snažili dostat se za naší obranu dlouhými pasy. Pozorní obránci však většinu z těchto pokusů dokázali zastavit. Někdy i za cenu nedovoleného zákroku.

Bezbrankový stav nechtěli nechat domácí až do konce, ale do šancí se dostávali opravdu sporadicky, hrálo se spíše v poli. Postupem času se začalo i přitvrzovat v soubojích a píšťalka sudího zněla častěji. Z naší strany byl hodně aktivní Jan Omasta, který ve spolupráci s Ménardem několikrát dokázali přelstít obranu Lipenců, ale finální přihrávka nacházela pouze prázdný prostor. Po jednom z faulů se postavil k trestnému kopu Steven Ménard a jeho zakroucená střela skončila možná k překvapení většiny hráčů i diváků v síti. To běžela 78. minuta. Náš jednobrankový náskok a relativně málo času pro soupeře s výsledkem něco udělat nám hrálo do karet.

Pak však přišla pohroma. Opět dobře hrající Omasta po samostatném úniku, kdy se jej pokoušeli zastavit hráči domácích opravdu nevybíravými zákroky, přihrával do pokutového území Martinu Plachému, ten byl faulován, ale rozhodčí posoudil situaci jako filmování a jelikož nedlouho předtím získal již jednu žlutou kartu, po této druhé musel ze hřiště. Předchozí likvidační faul na Omastu rozhodčí nechal bez povšimnutí. Domácím se tak naskytla šance. Nikdo však netušil jakým způsobem se dočkají vyrovnání. Ještě předtím jsme mohli do našich řad vnést klid, když se ocitl Kurina tváří v tvář golmanovi, který však jeho pokus lapil.

V již nastaveném čase pak zahrávali Lipence rohový kop, rozehrání nakrátko a následný centr přeletěl celé pokutové území a za pohledu všech hráčů doplachtil přesně na nohu nabíhajícího ... BRANKÁŘE !!?? a ten z voleje prudkou střelou k tyči dal vyrovnávací branku! Takovýto moment zřejmě již nikdo ve svém životě neuvidí. Téměř v zápětí po rozehrání ukončil rozhodčí zápas.

Nezbývá než domácímu golmanovi k jeho neuvěřitelné trefě pogratulovat a tak trochu zpytovat svědomí, protože jsme jej nechali trestuhodně osamoceného.

 Sestava:        
 Zach - - - -
 Křepinský - - - -
 Jasz - - - -
 Omasta - - - -
 Šoukal - - - 80.
 Šmied      © - - - -
 Čížek - - - -
 Pecha - - - -
 Ménard 78. - - -
 Váchal - - - 46.
 Plachý - - 85. -
         
 Náhradníci:        
         
 Kurina - - - 46.
 Dohnal - - - 80.
 Babický  -  - - -
         
 Trenéři: D.Šíp P.Šulc    
         
 Rozhodčí: Ptasznik Burda T.  Kadlec  
         
 Diváků: 80      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Datum 21.09.2009

Vložil pajas

Titulek :o)))

Odpovědět

tak jen doufam kubrte ze jsi nechytal ty :o)))) (chytal vid ???)
ajajajajaj

Přidat nový příspěvek