7. kolo

21.10.2012 15:30

SK Sparta Košíře

2:4

 Sokol Písnice

    (0:1)    
         

V úvodu prvního poločasu se toho na hřišti příliš neudálo. Nedokázali jsme se dlouho protlačit před pokutové území hostů a ti prokoukli naše taktické pokyny a začali využívat mezírek k nebezpečným akcím. Před koncem poločasu se jim povedlo jednu zužitkovat, když se z levé strany prosmýkl křídelní útočník, zpětnou kličkou se zbavil našeho stopera a prudkým centrem vybídl k zakončení nabíhajícího hráče z druhé strany, který se nemýlil. I když tato situace zaváněla postavením mimo hru, branka byla uznána.

V poločase druhém se nám podařilo vyrovnat díky trefě Jirky Velinského, vzápětí jsme ale inkasovali z přímého kopu po faulu u velkého vápna. Prudká střela se i přes snahu brankáře Zacha dostala od břevna za jeho záda. Podařilo se nám však ještě znovu vyrovnat a to díky proměněné penaltě, kterou zahrával čerstvý otec Martin Dražík a srovnal tak stav utkání na 2:2. Bohužel mužstvo Písnice se nechtělo smířit s tímto výsledkem a snažili se zvrátit stav utkání ve svůj prospěch, k čemuž jsme jim tak trochu napomáhali chybami v rozehrávce a nepřesností přihrávek.

Klíčovým momentem byl kolmý pas za naši obranu, ke kterému mířil jak stoper Křepinský, tak útočník Písnice. Na mokrém terénu snad každý, včetně brankáře, očekával, že se míč rychle sklouzne po mokrém trávníku a skončí pohodlně v rukavicích našeho vyběhnuvšího golmana. Jenomže míč odskočil méně a tak se k němu protlačil útočník hostů, který ho špičkou dokázal zvednout, přelobovat brankáře a upravit výsledek na 1:2 pro hosty. V závěru si soupeř ještě jedním gólem pojistil vítězství v tomto utkání, když po rychlém brejku zůstal osamocen v pokutovém území útočník Písnice a po přesné přihrávce od spoluhráče si položil vše co mu ve vápně stálo v cestě, kromě brankové konstrukce, kterou bezpečně zaměřil a nezaváhal při zakončení. Pár minut poté rozhodčí odpískal konec utkání a tak zbyl čas už jenom na to, podat si ruce a opustit hrací plochu.

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek