8. kolo

12.10.2008 16:00

 

Sokol Troja  

2:2

 SK Sparta Košíře

    (1:0)    
         

Zápas jako na houpačce, zvláště v druhém poločase, ale začněme od začátku. První branku vstřelili domácí v prvním poločase po průniku jejich útočníka do pokutového území. Jeho střelu brankář Košíř jenom vyrazil  a na hranici malého pokutového území dobíhající hráč nerušeně zakončil do odkryté brány. V prvním poločase jsme dostali několik dobrých příležitostí v podobě standardních situací, ale nepodařilo se je využít. Největší šanci měl Martin Dražík a Tomáš Váchal, ale v prvním případě střelu zblokoval obránce a pokus Tomáše Váchala lapil brankář. 

Po poločase jsme byli poměrně trpěliví a čekali jsme na chybu soupeře. Postupně jsme převzali taktovku hry a tlačili soupeře do defenzívy. Po jednom z centrů do pokutového území poměrně nepochopitelně zahrál obránce rukou a byla nařízena penalta. Dráhu střely Martina Plachého však skřížil domácí brankář a pokutový kop tak nebyl proměněn. V té chvíli jsme trochu polevili, ale opět za chvíli jsme se dostali do tempa a Miloš Pachman v útoku byl v zápřahu. Několikrát se pouze zastřeloval, ale poté se prodral do zakončení v pokutovém území, ale zákrok brankáře Troji na něj znamenal další pokutový kop. Tentokrát se k míči postavil Tomáš Váchal a byl úspěšný. Soupeř však neskládal zbraně a vrhnul se do útoku. O několik minut později mohli diváci vidět další pokutový kop nařízený proti Košířům. Poněkud přísně nařízenou penaltu ale domácí nepromněnili. Odražený míč od tyče zkrotil brankář na brankové čáře a domácí byli po této neproměněné penaltě trochu v útlumu.

Tuto chvíli vyčíhal Miloš Pachman a další rychlý průnik již tentokrát zdařile zakončil a vedli jsme. Do konce utkání již mnoho nezbývalo. Domácí málem využili povedené střely z dálky, která po zásahu brankáře Košíř se odrazila od břevna a dobíhající útočník uklidil míč do sítě hlavou. Bohužel kvůli jeho postavení mimo hru nebyla branka uznána. Dramatický závěr utkání vrcholil. Troje se nakonec podařilo dopravit míč do naší branky po hlavičce z centru a následné skrumáži, kdy se jinak výborně hrajícímu Josefu Křepinskému nepodařilo odkopnout míč a soupeř byl důraznější. Přitom však velmi nesportovně fauloval našeho hráče, ale rozhodčí, i když celou situaci dobře viděl, neposoudil tento zákrok jako faul. To už ale opravdu nezbývalo do konce mnoho a závěrečný hvizd sudího uklidnil emoce všech zúčastněných.

 

 Sestava:        
 Zach  -  -  -  -
 Křepinský  -  30.  -  88.
 Salaba  -  67.  -  -
 Dražík ©  -  -  -  -
 Pecha  -  -  -  -
 Dohnal  -  -  -  72.
 Plachý  -  -  -  -
 Váchal  59.  -  -  -
 Slezák  -  52.  -  -
 Drobílek  -  -  -  -
 Pachman  82.  -  -  -
         
 Náhradníci:        
         
 Roskowetz  -  -  -  -
 Babický  -  -  -  88.
 Kozlovský  - - - 72.
         
 Trenéři: David Šíp  Petr Šulc    
         
 Rozhodčí: Krejčí T. Kindl Zelený  
         
 Diváků:  20      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek