9. kolo

18.10.2009 15:30

 

FC Zličín B  

0:2

 SK Sparta Košíře

    (0:2)    
         

Herně tento zápas nebyl opravdu z nejlepších, ale výsledek a získané tři body jsou důležité. Ze začátku prvního poločasu byl aktivnější Zličín, častěji útočil a hrál na naší polovině. Naštěstí se domácím nepodařilo vstřelit branku a začali jsme se osmělovat i my. Ale když už jsme založili akci a dostali se k brance, vázla pro změnu koncovka. Naší nemohoucnost v zakončení protrhl, jako správný kapitán, Martin Dražík, který po rohovém kopu si zpracoval míč v malém pokutovém území a zkušeně špičkou poslal míč mezi brankářovýma nohama do sítě. Poté se mírně otupila útočná snaha Zličína a hra se z obou stran mírně přitvrdila. Chyby rozhodčích vyvolávaly emoce na obou lavičkách.

Do konce první půle se nám podařilo přidat ještě jednu branku. Když se po nepovedeném odkopu od brány zmocnil Miloš Pachman a nekompromisní ranou k tyči nedal brankáři Zličína šanci.

V poločase druhém se spíše hrála kopaná od vápna k vápnu, která nebyla na pohled moc zajímavá a nám se množili zranění a nutnost střídat. Na obou stranách se našla alespoň jedna příležitost dát branku, ale přesná muška chyběla oběma mužstvům. Nejlbíže byl asi znovu Miloš Pachman, který z velkého úhlu nastřelil břevno. Konec utkání byl z naší strany asi hodně o vůli a bojovnosti, ale tři body jsme si nakonec odvezli.

 Sestava:        
 Matoušek - - - -
 Salaba - - - -
 Křepinský - - - -
 Pecha - - - -
 Jasz - - - -
 Dražík © 23. - - 56.
 Šmied - 69. - -
 Ménard - - - -
 Omasta - - - 30.
 Pachman 40. - - -
 Plachý - 49. - -
         
 Náhradníci:        
         
 Havlíček - - - 56.
 Dohnal - - - 30.
         
 Trenéři: Šíp David Šulc Petr    
         
 Rozhodčí:  Krček Fiedler Vild  
         
 Diváků: 21      

 

 

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek