9. kolo

04.11.2012 14:00

TJ Ruzyně Praha

3:4

 SK Sparta Košíře

    (1:3)    
         

Domácí tým se do nás opřel hned od začátku a snažil si zajistit brankový náskok. My jsme se teprve rozkoukávali po nedělním obědě. Dvakrát to Ruzyni nevyšlo, i když jednou to zavánělo pokutovým kopem po střetu našeho brankáře s domácím útočníkem. Nicméně třetí pokus byl již úspěšný a po přihrávce na rozběhnutého útočníka Ruzyně, umístěnou střelou podél brankáře si zajistil domácí tým vedení. Naše odpověď naštěstí přišla poměrně záhy. Akce do levého křídla, průmnik do pokutového území a přihrávku před bránu brankář Ruzyně neudržel a Mašek v souboji o tento míč přetlačil obránce a dopravil míč do sítě. Další trefu zařídil po standardní situaci Petr Švestka, který si perfektně naběhl na centrovaný míč od Filipa Šmieda a bravurně poslal míč hlavou do brány. Byli jsme při chuti a další gól přidal opět Petr Švestka, tentokrát dokázal ustát souboj ve skrumáži po rohovém kopu a šikovně obstřelil i vyběhnuvšího golmana domácích. V poločase se nám tedy urodil příznivý výsledek.

Jenomže v poločase druhém se začali dít věci. Rozhodčí tohoto utkání začal pískat podle divného měřítka, což se samozřejmě neobešlo bez jadrných komentářů našich, ale i hráčů Ruzyně. A tím pádem se všichni přestali plně věnovat hře a soupeř trestal. Nejprve snížil, sice nešťastným, ale přesto platným gólem, když střelu tečoval do protipohybu brankáře Petr Švestka, poté pěkně trefenou střelou z hranice vápna. Rázem jsme byli na začátku zápasu, tedy alespoň výsledkově. Potom následovalo vyloučení Velinského a konflikt s rozhodčím, po kterém byli jeho některé verdikty opravdu nepochopitelné. Každopádně v závěru utkání jsme spíše bránili a z jednoho ojedinělého protiútoku se podařilo Maškovi vstřelit branku a vydolovat výhru ze zdánlivě již ztraceného zápasu.

Úplně na závěr by bylo dobré sdělit, že rozhodčí ani nenechal našeho kapitána uvést jakoukoliv připomínku do zápisu. ???

 

Zpět

komentáře k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek